Nu satsar vi på en bättre lördag

 
Tapet Morris Seaweed, matta här, byrå här , spegel gammal House doctor
 
Tack för ni lyssnade igår och tack till er som skrev kommentarer, idag känns det bättre. Vi kommer framåt mot ett friskare liv för varje dag, det tar bara lite tid. Det är svårt och jobbigt att se sitt barn ha ont och vara sjuk och inte känna igen sig själv när hon tittar i spegeln men det kommer bli bra. Vissa dagar är bara skit å så får det vara. Jag vet att det vänder, det håller på att vända hela tiden. Det är inge behandlingar nu på flera månader men vi måste bara ha lite tålamod. Vi vill inte vänta, man vill bara att livet ska komma igång. Men kroppen funkar inte så. 
 
 
Ljusstake Tove Adam
 
Idag har jag städat lite här för ikväll ska våra grannar komma på middag. Vi ska försöka med det även om inte barnen är hundra. Man mår nästan bättre av att ha lite gäster. Våra grannar har jag känt sedan jag var liten och hon och hennes sambo är också en av mina närmsta barndomsvänner och deras dotter en av Elins bästa vänner. Underbart med sådana grannar. 
 
 
 
Mugg här, mobilfodral här, fat här 
 
Idag ska jag inget göra ute, ska istället planera lite hur jag vill ha det. Det kanske blir en skogstur istället och kolla in svamp och snart kommer min man hem som varit och jobbat. Jag kanske ska åka och hämta paket i stan, har köpt en helt underbar Busnel jacka. 
 
Så nu satsar vi på en bättre lördag, en dag med lite återhämtning och inte prestera så mycket. Imorgon däremot blir det utedag och målning för mannen. 
 
 
Kram Lotta
 
Ha en fin lördag
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Nu satsar vi på en bättre lördag”

 1. Ja du Lotta, det är som en berg-och-dal-bana, fast ibland verkligen heeeelt utan leenden och skratt.
  Men så händer det något litet postivtoch så vänder det och skratten klingar igen, eller hur.
  Så får det vara. Ömsom tårar, ömsom skratt.
  Ömsom förtvivlan. ömsom hopp.
  Hoppas ni har en riktigt fin kväll med vännerna<3
  Kraaam Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.