Middag, bad och vila

 
Det blev ju en toppenhärlig dag igår, sådär bra som vi hoppades på. På dagen latade vi oss mest jag och barnen, en skogstur blev det med lite svamp men inte mer än så. Kalle jobbade så han sov några timmar på eftermiddagen. 
 
 
 
Sedan på kvällen bjöd vi våra grannar på middag och drinkar. Även om Elin har lite ont på dagen så försvinner ofta det onda när man har gäster och så blev det. Det blev toppen. 
 
 
Får mycket frågor om saker och outfit, så jag försöker alltid skriva ut det. Möbler från Mio, utgått. Lampor från Hvita villan. 
 
 
Vi åt mat och barnen spelade ett spel och vi hopppade i badet. 
 
 
Avslappnad outfit Morris tröja här, vet ej om den finns kvar
 
 
Bästa mascaran om ni har problem med ögonen. Allergivänlig och säljs på p.a.u.s i Linköping i butiken här 
 
 
Glas Citygross
 
 
Kalle han hade gjort drinkar till oss och ungarna. Det blev Bacardi razz till oss alkoholfri Mojito till barnen. 
 
 
Kl 23 när vi kom upp från badet höll vi på att somna på golvet 🙂 jösses man blir så trött av att sitta i ett varmt bad och så lite bubbel på det. Så efter kl 23 gick vi och la oss och gästerna gick hem och imorse kände jag mig pigg och glad.
 
Idag kommer det bli härligt. Solen lyser här och jag ska ut och fortsätta med min köksträdgård. Idag ska vi börja lägga ut flis och planera hur det ska se ut. Kalle ska måla klart altanerna så att vi bara har det sista på orangeriet att tänka på sedan och vi ska grilla korv vid vår nya grillplats. Ikväll börjar x-fiten i byn. Tjohoo det har jag längtat efter. Längtar att komma igång med min träning ordentligt igen.  Först kaffe och Findus vill ha sitt gourmetkäk som vi kallar det och de andra i familjen vill sova några timmar till.
 
Kram Lotta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Middag, bad och vila”

  1. Du anar inte vilken stor inspirationskälla du är för mig!!!!
    Den enda detaljen du glömde idag ( hahaha och som jag funderat på ett längre tag) var kommer mattan i köket ifrån? Stor snygg och ger ett väldigt ombonat intryck.
    Kram och ha en fantastisk dag 🤗

  2. Så mysigt ni har haft det 🙂 Det kan behövas ibland!! Jag har haft ett av mina älskade barnbarn Otto 5 år här, vi har varit på bio ¨Hitta Doris¨så söt!! Sedan blev det mys i mormors soffa o sova över. Förra helgen hade jag ett av mina stora barnbarn Philip 26 år med tjej här över helgen…ja det är stora skillnader i ålder på dem, men bara kul!! NU har jag mer tid med de små, tyvärr hade jag inte lika mycket tid med de 3 stora, men så är det ju när man jobbar!! Nu en GLAD pensionär 🙂 Ha en skön söndag!!

  3. Härliga bilder på Findus! Ser att han är tovig på bröstet o magen. Han behöver kammas. Men du kanske brukar göra det? Men att det inte syns på de här bilderna. Om han inte kammas så kan det till slut bli så tovigt att man måste raka katten. Jag tänker på kattens bästa. Hoppas att du inte tar illa upp!
    Kram mari-anne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.