Whisky och schack

 
Det stora svarta skåpet blev mannens whiskyskåp, ja jag säger mannens för jag dricker inte den där otäcka drickan. Jo bara om jag blir bjuden på en Irish Coffe. Ni frågar ofta hur det går med vinkällaren och det går åt skogen 🙂 nej min man ska inreda och köpa sig en bardisk. Nu har vi äntligen köpt en egen släpkärra så vi kan hämta en bardisk om vi hittar någon men vi har nästan ingen man..hi,hi Ja han är inte hemma så mycket så det får vänta ett tag till. Tills både man och tid finns. 
 
 
Jag tyckte dessa schackpjäser var lite coola som finns här så de fick stå i skåpet och se tuffa ut. De skulle annars vara snygga och ställa på bordet ihop med lite coffetable books men jag äger inga sådana ännu. 
 
 
Mannen är i alla fall himla lycklig över att ha ett eget skåp. Jag menar badrumsskåpet är fyllt till bredden här hemma, men bara med med mitt 🙂 men nu kan han ju inget säga för nu han har sitt eget lilla skåp med sin favoritdricka. 
 
Idag ska jag pynta min adventljusstake så det ska jag snart visa er, kanske roligare än whisky….
 
Ha en fin fin dag!!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Whisky och schack”

 1. Hej! När jag är inne o läser i din toppenbra blogg så blir jag väldigt inspirerad att ev köpa det du visar upp o går därför ibland in på de länkar som finns med. Kruxet är att de inte öppnas i en ny sida utan när man hamnar på shopen som det är länkat till o sen vill fortsätta läsa vidare på din blogg, så måste man börja om från början igen. Det är synd att det är så för då drar jag mig för att gå in i de länkar till olika affärer som finns med i bloggen.
  På de andra bloggar jag läser så öppnas alltid de länkade sidorna i ett nytt fönster. Det skulle vara toppen om det kan bli så på din blogg också! 😊
  Ha en toppenfin dag!
  Kram Kicki

 2. Hej, jag går ofta in på dina "här"… Och kollar vad det kostar tex. Men sen "pilar" jag mig tillbaks lätt till din sida igen! ( vänsterpilen uppe till vänster)
  Så jag förstår inte problemet…
  Kram … och vilket snyggt whiskyskåp!
  Hälsningar
  Lena i Blekinge

 3. Hej,

  Problemet är att man ibland "hoppar" automatiskt till början av bloggen igen och måste sedan scrolla igenom allt igenom för att kolla "där man var". När det öppnas i nya flikar kan man ju kolla in sidan i efterhand vilket är Mycket smidigare.

  Kram!

 4. Mycket bättre om man kan öppna upp en ny sida. Vill man klicka sig vidare i webshopparna så blir det många tillbaka-klick innan man kommer tillbaka till bloggen annars.

 5. Snyggt skåp! Mycket finare o mer diskret än de kitschiga drinkvagnarna som är lite 80-talsDallas. Vetdu jag trodde aldrig det skulle hända men jag lärde mig dricka whisky för ett par år sedan då vi var på destilleri i Skottland. Fast det är som med öl, ingen sort är den andra lik. Så en mild singlemalt slinker lätt ned. Däremot har jag helt slutat dricka likörer o nubbe. Det är inte bra för kroppen nånstans 😉 kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.