Massage, blomsteraffär och så tips på snygg väska

 
Började dagen med att åka till Linköping idag och lämna Elin på sin skola. Tog vägen genom trädgårdsföreningen och hade bokat massage. 
 
 
 
Hade god tid på mig och stannade upp och njöt av allt det vackra. I år har de smyckat med massor av fin belysning i Linköping city så det vill jag åka och titta på någon kväll. 
 
 
p.a.u.s hade de gjort så fint med sina snygga presentkartonger och satt upp tomtar m.m Först hade jag bokat en skön massage, inte en sådan där som bara gör ont 🙂  utan en lite mjukare. Blir stel när man sitter vid datorn för mycket så det var väldigt skönt. Sedan sprang jag på stan en timme och köpte mitt favoritkaffe Irish creme sedan tillbaka igen och fixade mina ögonbryn. Så kul att träffa min vän Anna en stund också som äger p.a.u.s en driftig kvinna som inspirerar mig. 
 
 
 
När jag var klar tog jag lunch på stan. Tycker det är helt okej att sitta själv och äta. Gillar vara i mitt eget sällskap och bara sitta och mysa. Oftast jobbar jag från telefon under tiden. 
 
 
Blev lite blommor på torget också. 
 
 
Sedan tittade jag in i Ryds centrum och hälsade på Laura som äger Blooming design. En supertrevlig tjej och vilken fin butik sedan!
 
 
 
Hit måste du åka och kika om du har vägarna förbi, så mycket fint. 
 
 
 
Laura bjöd på kaffe och det blev en lång pratstund och sedan var det ingen ide att åka hem innan jag skulle till stan igen för att hämta Elin vid tåget. Så jag tog en tur till djuraffären för att handla mat och en ny vattenautomat till hönsen. Imorgon ska det storstädas där inne och de ska få strö som de kan bada i. 
 
 
Och när jag kom hem insåg jag att jag hade massor av jobb så nu har jag suttit i flera timmar och fixat mailen och ska sitta några timmar till. Har sålt riktigt mycket bilder till Tyskland denna månad och har flera böcker i Tyskland som vill ha mina bilder och gamla reportage m.m Så jag måste sätta ihop lite jobb.
 
Tipsar också om denna fina väska i samarbete med Sextifyra kvadrats butik. Nu har de fått påyllning av den snygga stile city väskan som är rymlig och toppen att bära på axeln. Du hittar den här 
 
 
 
Själv ser jag mest ut som en liten tomtenisse då jag knappt orkar sminka mig eller kamma håret, men jag är lika glad för det 🙂 När man kommer hem så får man fota i mörkret så det blir lagom suddigt men jag är inte så skitnoga. Det kan jag bjuda på 🙂 
 
Bäst att fortsätta jobba så jag kommer ifatt innan det blir natt. Ha det så bra fina läsare. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Massage, blomsteraffär och så tips på snygg väska”

  1. Tack för tips! Min äldsta son bor i Ryd då han pluggar på universitetet. Får bli en tur till den där fina affären tror jag 😊 Ha en härlig torsdag och tack för en fin blogg.

  2. Det är i princip bara snordyra grejer, inget för personer med en tunnare plånbok. Inte saker man har råd med trots rabattkoder m.m. 🙂 lite trist ändå.

    1. Vet inte vilken butik du menar men jag bara tipsar, sedan köper jag saker även på Öb, Rusta, Citygross och alla andra butiker också. Jag har också levt med tunnare plånbok (varit arbetslös i perioder, studerat som vuxen i fyra år och jobbat 75 % inom handeln )och då får man anpassa efter det. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.