Klar för kvällen

 

 
Jag fixade iordning mig tidigt idag för att gå på konsert och då fick jag hela eftermiddagen att lata mig i soffan. Hann med en promenad också och det kändes bra, jag har ork igen att gå och röra mig. Har verkligen saknat min motion. Mår skit när man inte kommer ut och får röra på sig. Märker hur superviktigt det är för mig. 
 
 
 
Nu ska jag sätta mig och kolla igenom mina listor och kolla lite julmarknader. Vill mysa i helgen med julinspiration och på söndag ska vi på gudstjänst också för Philip ska konfirmera sig. Ikväll ska han bjuda min mamma och bonuspappa på trerätters. Han har redan förberett smulpaj och marinerat köttet. Han är galet duktig på matlagning den killen.
 
Ha det bra!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Klar för kvällen”

  1. Black Friday blev verkligen galenskap… håller med, MSN blur allldeles blockerad och lyckligtvis blir jag också den som inte svävar ut och spontanshoppar. Känns som att affärerna verkligen måste överträffa varann, i slutänden är det nog inte så bra för oss kunder i alla fall. Ha en härlig kväll – och din son är ju för himla underbar 🙂 kram Milla

  2. Vad fin du är! Hoppas du går en riktigt trevlig kväll. Vore kul om du vill tipsa om julmarknaderna, vi är nog många i närheten som blir glada för lite tips. Ha en skön helg! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.