Min födelsedag

 
Idag är det ingen vanlig dag för idag är Lottas födelsedag 🙂 42 år vaknade man till idag och allra finaste av presenter. Philip spelade gitarr och Elin hade gjort som en egen bok där hon skrivit texter. Det är ju härligt att fylla år och känna sig uppvaktad även om man är äldre. 
 
 
Jag har ju länge önskat mig en mindre väska, en enkel och stilren och den här är ju precis en sådan som kommer passa till alla olika outfit, du hittar den här. Coach heter märket och jag känner inte till det tidigare, det är nytt hos Raglady. Visst är den fin, vi kommer trivas så bra tillsammans. Älskar den redan.
 
 
 
Så fick jag även en plånbok eller liten wristlet som det heter, det är också som en liten väska. Passar också bra när man bara ska ha med sig något litet mellan väska och plånbok. Så fin, den med du hittar den här 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi mysa är idag, Elin har skola men fick ta en morfin, men hon är grym som försöker. Min man är hemma för det blev inte så mycket sömn här inatt för honom och kroppen känns sådär tung. 
 
Ikväll har vi bokat bord på restaurang i Linköping, vi får se om vi kommer dit. Man kan aldrig veta med det liv vi har det, men då åker vi och handlar mat som vi kan äta här hemma. Finns så mycket gott man kan beställa men vi är ju lite sent ute. Jag älskar ju tapas. Vet ni just nu är jag bara så lycklig att ha alla här hemma på min födelsedag. Att vi finns här är det viktigaste sedan gör ju dessa fina presenter som en bonus. 
 
Ha en fin dag och tusen tack för alla Grattis på instagram, här på bloggen och på facebook
 
Love 
💗💗💗
 
Kram Lotta
 
Adlink Raglady

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

38 reaktioner på ”Min födelsedag”

 1. Så superfina saker o vackra blommor du har fått och det är du värd!. Kram o GRATTIS på din födelsedag, önskar dig en riktigt mysig o fin dag tillsammans med de dina!! 🙂

 2. Happy Birthday to you, happy birthday to you, tralalalalalalalalala
  Stort GRATTIS till fina Lotta idag!!
  Underbart med fina presenter 🙂
  Men boken… Så så fin! Sånt som går in i hjärtat <3
  Ha en underbar födelsedag!
  Kramar Anna

 3. Stort stort grattis på din egen dag du finaste Lottan…♥
  Stanna hemma o ta ett dopp o ett glas bubbel är ju inga fel det heller..;)
  Jag är säker på att du kommer njuta oavsett hur det blir men jag håller förstås tummarna att ni kan följa planen.
  Så fint gjort av barnen ♥
  Kraaaam Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *