Reportagedag

 
Underlägg spood här, glas Ikea , skålar Gerbera
 
Idag blir det reportagedag. Ska till ett jättemysigt hem och sedan blir det att besöka Sprudla. När man har haft så här roligt så blir det underbart att åka hem till mina älsklingar. I helgen ska vi på jul och glöggmys till grannen i torpet och på söndag blir det julbord med familjen. De där blå fina underläggen som jag har på bordet från Spood tycker jag så mycket om. Köpte glasunderlägg nu när jag var i Göteborg.  Royal design har ju sin butik där, men finns också här på nätet. Det var visst extrapris på dem nu. 
 
 
Det brukar bli många mil i bilen, men jag tycker det är skönt att åka bil. Har ingen musik och låter istället mina tankar få flöda.
 
Ha en jättefin dag mina bästa läsare!
 
Kram Lotta
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Reportagedag”

  1. Hej Lotta! Jag brukar följa din blogg och tycker den är väldigt bra. Fin variation. Läste ditt inlägg om avtal som förstör och blev arg. Så nu har jag avslutat mitt medlemskap hos Bonnier. Tycker att det är en tråkig "utveckling" att stora företag får mer och mer makt. Så jag försöker göra det lilla jag kan. Önskar dig all lycka i framtiden. 🙂 /Fifi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *