Min stund med ljudbok

I samarbete med BookBeat
 
Att få vara i naturen och motionera är terapi för mig. Det är då jag formar mina tankar över vad som händer i mitt liv, vad jag vill med framtiden osv. Jag brukar varva med tyshet, musik och ljudbok. När det gäller ljudböcker så dras jag ofta till böcker där jag får inspiration att utvecklas som människa. Tips på hur man tänka och där hjärnan får utmanas att tänka nytt och kreativt. Jag vill utvecklas. 
 
 
De böcker som står på tur för mig är tex. ”Själv, kraften i egentid” av Linus Jonkman. Den tror jag är intressant. Jag älskar ju vara själv och jag är mycket ensam i mitt jobb som bloggare och fotograf och jag trivs med det. Jag brukar fundera på varför det går så bra för mig medan min man älskar vara med människor. Den ska jag lyssna på. 
 
 
En annan bok som också står på tur är ”Att leva medvetet” av Annalena Mellblom. Den tror jag är också är intressant. Jag fastnade för orden ”leva meningsfullt och med ett syfte, det är bara du som kan välja de mål och syften vilka du lever. Ingen annan kan på lämpligt sätt utforma din tillvaro. 
 
Ni vet ju att jag jobbar på att leva mitt bästa jag. Mitt bästa ligger både i att tänka bra tankar, att ge min kropp det jag mår bra av osv. Att medvetet skapa det liv som är rätt för mig. Den boken tror jag kan stärka mig i dessa tankar. Lite så tänker jag. Sedan finns det många, många fler jag vill plöja mig igenom. Så när jag går, så får terapi med mig själv. Jag , naturen, vinden i ansiktet, solen och så ibland terapi med en ljudbok.
 
 
 Vill du också kuna lyssna på ljudbok….
 
Just nu kan du med kampanjkorden fyraarstider LYSSNA FRITT I 1 MÅNAD ( gäller för nya medlemmar)

Erbjudandet ändras från 2 veckor till 4 veckor när ni skriver in kampanjkoden. Du har tusentals titlar att lyssna på och ingen bindningstid. Du kan när du vill avsluta din prenumeration.

HÄR

Tipsar också om presentkorten som kan passa bra till julklapp. Du får 1 månad för 169 kr, 3 månader för 449 kr och 6 månader för 849 kr. Du hittar presentkortet HÄR 

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Min stund med ljudbok”

  1. Bra tips! Kanske man kan försöka lyssna på/läsa i jul. Jag brukar annars försöka hitta poddar med inspirerande och drivna människor att lyssna på. Perfekt när man jobbar själv!
    Ha en bra helg
    Camilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *