Byta köksblandare

I samarbete med Golvpoolen
 
 
Vi gjorde iordning vårt kök för ca 10 år sedan. Tiden går så fort och det har varit fint länge, men nu börjar vi märka att det är en del saker måste bytas ut. Kylskåpet tex. är redan bytt, micron gick sönder för några år sedan osv. och nu är det dags att byta kranar till lite kvalite.
 
På sikt har vi tänkt att kanske göra om lite mer, det är mest min man som vill det men jag känner just nu att det är inte så viktigt att måla luckor , byta kakel osv Vi får helt enkelt satsa på det som är viktigast och som ska hålla länge. Så nu är det dags att byta dessa köksblandare i samarbete med Golvpoolen. Golvpoolen undrade om jag kunde ta några före- och efterbilder för att se resultatet av förändringen, så dessa får vara de lite tråkigare förebilderna för är dessa kranar är inte speciellt snygga att se på. 
 
 
 
Kranarna vi valt däremot är så fina och är i gammal stil,  märket Tapwell för det tycker vi passar vårt hus. Vi har två vattenutkast i köket så vi har valt denna för diskmaskin här och så denna här . 
 
 
Så i helgen som kommer ska jag sätta mannen på att byta och nästa vecka ska ni få se vad fint det blir när det är klart.
 
Ha en fin dag! Nu ska jag ut och binda lite kransar. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Byta köksblandare”

  1. Åh! Jag älskar de kranarna från tapwell! En precis sådan fast i mindre modell och i mässing har vi i vårt nya badrum. En superfin detalj!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *