Blommor, kattens födelsedag och ett bad

 
 
Den här dagen har gått i ett. Har inte lagt något jobb dessa dagar utan mest bara gör det som jag tycker om, det är det bästa när man jobbar med sitt eget och kan styra tiden lite. Var på torget i Linköping och hämtade blommor på morgonen, åkte in flera timmar för tidigt för det stod de öppnade kl 8 men blommorna var inte uppackade förrän kl 10. 
 
 
 
Då kunde jag ta en kaffe och hämta mina läsglasögon under tiden. När jag kom hem blev det frukost för mig och barnen fast det var förmiddag. Sedan har jag pysslat med mina blommor och varit och gjort röda fina julnaglar.
 
 
När jag satt hos min nageltjej kom jag på att vi glömt att äta lunch för frukosten blev så sen så då blev det tidig middag. Hej och hå så glömsk man är. Rödspätta på kvällen, så gott. 
 
 
 
 
Så fyller finaste katten Findus 2 år idag, när vi firat honom med paket och kattmatstårta med blev han trött. Älskar den här lilla bollen så mycket. 
 
 
 
 
Min man överraskade med att vara ledig imorgon och vi får hjälp med städningen också så jag hoppade i badet nu på kvällen och njöt av lite mer egentid. Nu är det Ernst på tv och ett glas cider i glaset. 
 
Imorgon ska jag visa er lite bilder på vårt hem. Men nu ska jag forttsätta njuta av kvällen. 
  
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Blommor, kattens födelsedag och ett bad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *