Tavlor i sovrummet

 
Idag blev vi hemma för Elin har blivit lite sjuk då värden inte har ökar riktigt ännu och lillebror smittat med halsont. men vi är glada ändå. Vi är på gång i alla fall. Jag ska inte uppvärdera en massa om hennes sjukdom, men när det påverkar mitt liv så är det många som undrar, så då vet ni. Det kommer vara lite svajigt i början innan allt blir vardag med både värden och nya saker, men det går bra. En sak i taget som alltid.
 
Idag  har jag städat av huset. Fick inte städat denna veckan så jag kör lite själv, tycker bara det är så tråkigt. Men nu är det skapligt fint här och jag ska dricka mitt kaffe. 
 
 
Jag har börjat få upp lite tavlor denna från Louise Interiör här bara älskar jag. Den passar bra till fjäderlampan också. Har en till favorit som jag kan tänka mig i framtiden , men får ta lite i taget. 
 
Bildena från Posterstore har jag glömt att köpa ramar till, köper på Ikea framöver det duger bra till mig. De har jag också tänkt att ha på bänken, tycker det är snyggt att blanda. 
 
 
Skrin här, väska här
  
Nu ska jag fixa klart här, sedan blir det att gå ut i trädgården lite idag igen. Så skönt att kunna vara ute nu i det fina vädret. Sitter och jobbar på kvällarna istället när familjen hänger vid tv och dator. Ikväll blir det promenad med min granne också. 
 
Så då fångar vi dagen!
 
Kram Lotta
 
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Tavlor i sovrummet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.