Frukost på helgerna

 
Var på en så himla trevlig fest igår med x-fit gänget. Vi som tränar med respektive. Underbart att kunna gå på fest och känna att man vill. När Elin varit sjuk så var inte fester varit så roligt, att träffa många människor samtidigt har ibland varit jobbigt men nu är vi på väg tillbaka, så härligt! Nästa helg börjar x-fit i byn igen och Elin börjar skolan. 
 
På helgerna kör vi finfrukost här hemma. Duka upp som man gör på lite på hotell och sitta länge och äta.
 
 
På helgerna äter jag lite mer frukost ( på vardagarna kör jag nästan alltid fasta, första målet vid lunch..om jag inte ska iväg bort )  Då kan jag tex. unna mig min paleo musli som jag tipsat om innan här . Äter ofta ägg, skagenröra räkor m.m
 
 
Favoritmuggar här, önskar mig några till de är såååå fina
 
Kaffe kan jag inte vara utan däremot. Det måste jag ha varje morgon och alltid grädde i. 
 
 
Möbler Mio finns ej längre, Lampor r, matta här och tröja här 
 
Sedan gillar vi att sitta länge, kanske till 11 och Kalle kommer ofta igång vid 12 om han ska göra något. Jag tror det är viktigt med återhämtning. Kroppen får sitta och dega om den behöver det och det kan jag ju göra varje dag när jag vill, men min man behöver den tiden på helgerna. Först vill han sova till kl 10 och då sitter jag här 🙂 Sedan är han så snabb så när han sätter fart blir det massor gjort. 
 
 
 
Idag blir det arbetskläder igen. Vi ska ner i vattenbrunnen och fixa vattnet till orangeriet ( det finns syre i den brunnen, men jag tycker det verkar läskigt ) sedan blir det målning och lite annat. Det hänger lite regn i luften så vi får se vad dagen bjuder på. Känns bra att både orangeriet och staketen är snart målade för nu på helgerna vill vi börja umgås med vänner lite mer och hitta på roliga saker. 
 
Ha nu en toppenfin dag!
 
Kram Lotta
 
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Frukost på helgerna”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.