Finaste fjäderlampa

 
 
Lampa här 
 
Vi började att göra om sovrummet förra året i februari och det har fått växa fram och så kostar det så mycket att göra om så det har blivit lite då och då. Nu är det nästan klart. 
 
I sommar har vi jobbat ute men nu när man börjar vara inne mer igen så blev jag sugen på att göra klart. Lampa och tavlor ska upp och några till växter. Jag har funderat på lampa ett tag, har velat ha samma som Elin har i sitt rum men tänkt att det kanske blir tråkigt för henne. Men jag har inte hittat något annat som jag vill ha. Så nu blev det en fjäderlampa till oss också och jag blev så nöjd. Den ger den där lätta känslan och tynger inte ner rummet. 
 
 
 
Ha nu en toppenfin skön dag! det ska jag ha. Ska hämta min kamera och kolla om det kommit in mer häckplantor. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Finaste fjäderlampa”

  1. Du har verkligen fått till det jättesnyggt! Det ser verkligen så där fräscht, och luftigt ut och lampan är jättefin! Skulle själv gärna ha den någonstans, (vi ska också göra om sovrum och 2 andra rum)men tyvärr behöver jag nog ha lampor som sitter uppe i taket. De blir liksom lite i vägen om de hänger ner i de rummen.
    Men snyggt är det!

  2. Bara ääälskar den lampan! Vill oxå ha den till vårt sovrum, ja till dotterns med. Vi ska ju renovera de två rummen med framöver. Men det blir nog först nästa år nångång. Men man kan ju börja planera redan tänker jag 😉
    Ha en fin dag Lotta!
    Kram Anna

  3. Den översta bilden är helt underbar. Jag vill vara där nu. Ligga i allt det mjuka och känna mig som en ängel bland molnen. ❤Det blev en fullkomlig hit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.