Det riktiga livet finns där borta och det närmar sig

 
 
En sådan där dag när man vaknar och tycker det är ganska jobbigt att livet är som det och att vår situation är svår på alla sätt och vis. Till att känna glädje. Saker som varit jobbiga verkar lösa sig (kan inte skriva om det här) 
 
Nu ska jag ut och dricka kaffe i orangeriet. Imorgon ska jag fortsätta gräva bort gräs och köra grus. Idag har jag bara jobbat vid datorn. Har varit en vända till sjukhuset. Idag sa sköterskan som vi träffat så mycket att nu ses vi inte på länge, jag går på semester nästa vecka och sedan kommer ni bara hit 7 gånger till nov nästa år. Så overkligt och jag glömde tom med att krama henne. Det riktiga livet finns där borta och det närmar sig. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Det riktiga livet finns där borta och det närmar sig”

  1. Sitter här och läser dina inlägg för sista veckan. Har varit i stockholm i fem dagar. Så underbart. Älskar också Rosendahl. Vi går också mycket. Ändå från hotellet på Drottninggatan ut till Rosendahl.Osv osv. Hela tiden promenera vi. Blir så rörd att tårarna rinner när jag läser dig. Stackars fina lilla Elin. Att livet kan vara så orättvist. Hoppas nu tiden går riktigt fort förl er och att Elin blir fullt firsk igen. Kram Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.