Massage, blomsteraffär och så tips på snygg väska
 
Började dagen med att åka till Linköping idag och lämna Elin på sin skola. Tog vägen genom trädgårdsföreningen och hade bokat massage. 
 
 
 
Hade god tid på mig och stannade upp och njöt av allt det vackra. I år har de smyckat med massor av fin belysning i Linköping city så det vill jag åka och titta på någon kväll. 
 
 
p.a.u.s hade de gjort så fint med sina snygga presentkartonger och satt upp tomtar m.m Först hade jag bokat en skön massage, inte en sådan där som bara gör ont :)  utan en lite mjukare. Blir stel när man sitter vid datorn för mycket så det var väldigt skönt. Sedan sprang jag på stan en timme och köpte mitt favoritkaffe Irish creme sedan tillbaka igen och fixade mina ögonbryn. Så kul att träffa min vän Anna en stund också som äger p.a.u.s en driftig kvinna som inspirerar mig. 
 
 
 
När jag var klar tog jag lunch på stan. Tycker det är helt okej att sitta själv och äta. Gillar vara i mitt eget sällskap och bara sitta och mysa. Oftast jobbar jag från telefon under tiden. 
 
 
Blev lite blommor på torget också. 
 
 
Sedan tittade jag in i Ryds centrum och hälsade på Laura som äger Blooming design. En supertrevlig tjej och vilken fin butik sedan!
 
 
 
Hit måste du åka och kika om du har vägarna förbi, så mycket fint. 
 
 
 
Laura bjöd på kaffe och det blev en lång pratstund och sedan var det ingen ide att åka hem innan jag skulle till stan igen för att hämta Elin vid tåget. Så jag tog en tur till djuraffären för att handla mat och en ny vattenautomat till hönsen. Imorgon ska det storstädas där inne och de ska få strö som de kan bada i. 
 
 
Och när jag kom hem insåg jag att jag hade massor av jobb så nu har jag suttit i flera timmar och fixat mailen och ska sitta några timmar till. Har sålt riktigt mycket bilder till Tyskland denna månad och har flera böcker i Tyskland som vill ha mina bilder och gamla reportage m.m Så jag måste sätta ihop lite jobb.
 
Tipsar också om denna fina väska i samarbete med Sextifyra kvadrats butik. Nu har de fått påyllning av den snygga stile city väskan som är rymlig och toppen att bära på axeln. Du hittar den här 
 
 
 
Själv ser jag mest ut som en liten tomtenisse då jag knappt orkar sminka mig eller kamma håret, men jag är lika glad för det :) När man kommer hem så får man fota i mörkret så det blir lagom suddigt men jag är inte så skitnoga. Det kan jag bjuda på :) 
 
Bäst att fortsätta jobba så jag kommer ifatt innan det blir natt. Ha det så bra fina läsare. 
 
Kram Lotta
 
 

VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa


Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Stugan- gästrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0