Viskan spabad

 
 
Jag har lite svårt med orden vissa dagar, att hitta den inspirationen att dela vårt liv med er. Jag tycker det känns tråkigt att ni ska behöva läsa allt jobbigt som händer men å andra sidan så kanske jag kan lära er något med min öppenhet. Att inte vara rädd att även visa det svåra. Under mina år med bloggen har jag alltid försökt att dela mitt liv som det verkligen är….. och just nu är vårt liv tufft med ett barn som har cancer. Idag har Elin haft nervsmärtor i 5 timmar, många timmars gråt och mediciner täcker inte helt så vi har ändrat igen. Vi har hjälp av smärtenheten på US så de är duktiga och gör så gott de kan. Jag går sönder lite varje gång hon gråter, de dagar har jag ingen inspiration. Men sedan kommer det bättre dagar igen som tur är. 
 
Igår kunde Elin bada, idag är hon för dålig för det. Det här badet från Viskan kommer skänka oss mycket glädje. Jag ska leta efter en sådan där hållare man kan ha i vattnet och ha glas på, och lite mer ljus. Tror det finns här . Sedan håller vår granne på att bygga lock till stolparna och så bli klara med trappräcket och belysning. Men just nu en sak i taget. Vi har ingen brådska, det som blir gjort blir gjort.
 
Nu lagas det köttsoppa där nere som var önskemålet och pappa i huset satte såklart igång direkt.
 
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Viskan spabad”

 1. Tycker att du är otroligt stark som orkar berätta om er resa med cancer. Ja hela familjen är stark som kämpar så enat tillsammans. Förstår att det kan vara svårt att finna ord men fortsätt som nu skriv från hjärtat och om det som känns viktigt just nu.
  Kram

 2. Jag fortsätter läsa bloggen och följa er resa. Elin är en sådan kämpe, precis som ni och hennes bror! Vi kommer få bygga ett ett enplanshus, byggstart nästa år, för att anpassa för vår sons sjukdom med DMD. Vi planerar, precis som ni, att försöka prioritera ett utomhusspa. Vi tänker att det kommer bli välbehövlig och lättillgänglig vardagslyx, som kommer vara skönt för både kropp och själ, för vår lilla kämpe. Kram till er!

 3. Hejsan
  Jag är en anonym följar vilket du inspelat på många olika sätt genom din blogg, men vad ni är fina människor ta hand om varandra o finn glädjen i varandra. Ni må tro att jag tänker på er👍

 4. Du ger mig styrka då livet är tufft i vår familj . Vi är många som kämpar då det onda i livet kryper fram . Kärlek och vilja övervinner det onda och ut kommer glädjen . Sänder er alla en dos av kärlek och styrka . Önskar er en fin helg utan smärta . Kram

 5. Efter att ha följt din blogg en tid måste jag säga att ni är fantastiska. Ni kämpar och kan se det som ändå är bra. Jag hoppas Elins smärtor kan lindras. Verkligen tufft att stå bredvid sitt älskade barn och inte kunna göra något 🙁 kram!

 6. Tänker på er och tycker så förfärligt synd om Elin och även er föräldrar (och syskon) som måste utstå att hon har så ont. Hoppas den nya medicinen funkar bättre och att det blir en lugn natt och morgon. Kram från mig.

 7. Jag tänker så här; Just nu går ni igenom ett helvete som man inte önskar sin värsta fiende. Jag som läsare och följare av din blogg skulle ha full förståelse för om det inte kommer några blogginlägg alls under en period. Jag skulle bara veta att just nu gör du något som är viktigare än att uppdatera oss. Du lever livet. Du slåss för livet. Och det är nog! När du orkar igen, när orden kommer tillbaka, så kommer du tillbaka till sociala medier. Var rädd om dig!

 8. Det känns i dina texter hur svårt det är att skriva om allt. Kanske är det därför de är så fruktansvärt starka. Vackra, ärliga, vibrerande. Att kunna och våga vara så öppen kräver både mod och styrka, egenskaper som du helt klart har mycket av.

  Det skär i hjärtat att läsa om det ni och Elin tvingas gå igenom. Av det jag har sett på bloggen över åren måste jag dock säga att den där Cancer har valt sig motstånd dåligt. Mot såna fighters som ni finns det ingen chans att vinna.

 9. Ja du Lotta, jag förstår inte hur du
  orkar. Vi som läser och följer din blogg
  vill just veta hur Elin mår. Blir så glad
  när jag läser att hon mår bra. Har just nu en
  exman som fått reda på att det spritt sig
  till Lymfan. Inget att göra. Jag går sönder
  bit för bit när jag ser hur ledsna mina barn
  är. Även om vi är skilda är vi bra vänner.
  Barn och barnbarn ihop, plus många år.
  Lova att du fortsätter även när det är svårt.
  Delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är
  halv sorg. Kram Inger

 10. Du och din familj är riktiga kämpar. All styrka till er. Jag tycker att du gör absolut rätt i att hitta stunder att koppla av och få rå dig själv. Viktigt för att du ska orka att vara ett stöd för Elin. Så härligt med badet, det måste vara härligt för Elin de stunderna hon kan ha där. Kräm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *