Vi åkte till kusten

 
 
Det viktigaste var att ta med mina vänner till ett ställe där vi hann prata och umgås, så jag fick låna min mans släktingars stuga vid kusten. Jag ville visa dem hur mycket de betyder för mig och jag ville hålla det enkelt. Så jag överraskade dem med mat och vin och så pratade vi kvällen lång och gick promenad på eftermiddagen och morgonen vid havet. Livskvalite med världens bästa och enklaste människor. Så glad att jag fick med dem alla fyra på en liten tripp.
 
 
 
 
 
Ikväll är det dags för Lotta att jobba lite, men jag återkommer senare 🙂 Kalle lagar fiskgratäng och ikväll humorgalen. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Vi åkte till kusten”

 1. Skulle gärna vilja ha en sådan vän som du ….. speciellt nu när vår familj vistas i ångesten och oron över en liten svårt hjärtsjuk pojke. Det är skönt att läsa dina ord, man får styrka….

 2. Så underbart för er alla och särskilt för dig
  att ha så bra vänner. Det är så otroligt viktigt.
  det gör ju att du orkar vara mor och Lotta.
  Tänker på att när jag läser alla kommentarer du
  får, av andra som är i samma siuation, hur mycket
  tröst och stöd du ger med din blogg. Jag har det
  också fruktansvärt kämpigt nu med en när anhörig
  som är svårt sjuk. Läser din blogg och blir lugn.
  Du ger så mycket kärlek. Tack och KRAM Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *