Varit ute och primeboots

 
 
Jag har haft en så skön dag ute idag, Elin har kunnat vara med lite också. Hon är piggare, men har haft infektion och en massa annat så hon har inte så mycket krafter och får mest sitta i rullstolen. Jag har klippt häcken, älskar bli trött och jobba med kroppen. Visar lite bilder imorgon.
 
Nu ska jag ta en dusch och lata mig lite, men först en kaffe. Fortsätter imorgon. Min man hämtar sonen på fotboll och handlar mat. Hoppas det blir något gott till kvällen.
 
Jag fick frågor på mina Primeboots att de har en sned kedja, jag tycker det var fint. Jag har börjat använda dem till klänning nu, de är ganska smala i skaftet så jag får inte skaffa tjockare ben 🙂 
 
Ha en jätteskön kväll!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Varit ute och primeboots”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.