Underbara höst

 
Ute är det så fantastiskt vackert. Alla färger och dimman som vi vaknar till varje morgon ut över hagen. Jag alltid älskat höst, det ger lugn och ro och så älskar jag luften. Du har inte haft nervsmärtor på en vecka nu, vilken skillnad. På morgonen går vi upp och tänder ljus och äter frukost med Philip och sedan hoppar vi ner i vår säng och sover en stund igen. Så härligt! Tänk om det kunde få vara så här nu ett tag, att bara få klara av alla behandlingar och slippa de värsta biverkningarna. Du kan gå lite utan kryckor igen. Nu är det 8 veckor kvar till nästa dropp som du brukar bli så dålig av, så nu finns det tid till återhämtning. Ditt schema med behandlingar blir mer och mer glest. Vi har faktiskt klarat det värsta. 
 
Du längtar efter jul, baka , gå på cafe, gå i affärer. Du längtar tom. att ha skola här hemma. Bara du får vara pigg och utan smärta så går detta så bra. Nu har du engelska i två timmar och jag ska på ärenden.
 
Hoppas ni får en fin höstdag alla där ute!
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Underbara höst”

  1. Hej. Har följt din blogg ett tag. Det känns som den ger tröst och hopp. Miste min pappa i vintras efter lång sjukdom och nu går min mamma på behandling för bröstcancer. Tack för alla känslor som du förmedlar. Det här klarar vi. Hälsa hela er familj. Cancern ska inte få oss.
    Kramar från Carina

  2. Så skönt att ni har en bra tid och kan ta vara och njuta av den! Ni har ju haft en så tuff tid har jag sett, så hoppas verkligen det här håller i sig länge länge och att det nu bara blir bättre!
    Kramar Camilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.