Springa

 
 
 
Jag ska erkänna att det är svårare att komma igång med träningen nu när Elin är sjuk. Jag ska egentligen inte skylla på det för vi har en gympasal här hemma och man kan ju träna mycket inne, det är mer huvudet som sätter begränsningar. Men jag har sedan Elin blev sjuk lyckas hålla igång mina promenader och springer när tid och lust finns. Tack och lov känner kroppen igen träningen och det går bra. Första kilometern kan vara lite tung men sedan rullar det på. Jag tävlar aldrig, bryr mig aldrig om tiden. Jag bara springer för att jag mår så himla bra efteråt. På något sätt har jag mycket mer att ge nu, det är inte synd om mig om det är tungt, inte ett dugg. Bara lathet och komma igen. Träningen i byn har jag däremot ställt in. Jag vet aldrig när jag kan vara med och det är jobbigare att träna i grupp om det är tufft hemma.
 
Det handlar nu om att säga , jag är värd det, jag gör det för jag tycker om det, för jag orkar, för det är jag. Förr sa aldrig min hjärna dessa tankar så sjävklart så klarade jag det inte då.
 
Idag var Elins lärare här och då kom jag på att den stunden är ju perfekt att springa på. Då har hon sällskap också. Vissa stunder kan jag inte lämna huset. 
 
 
 
Ha en skön dag!
 
Kram Lotta
 
Mer om hälsa kan du läsa här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Springa”

  1. Jag kommer inte igång med joggningen igen, funkar inte för lusten är borta. Jag vägrar göra det till ett tråkigt måste så därför får det pausa nu. Skönt att du kom iväg på din runda.
    Kram

  2. Jag har också upptäckt löpning som en favorit. Lite som en drog 🙂 Och du, vad tycker du om träningskläderna från Kari Traa? Jag beställde löparbyxor, löpartröja och träningstopp från Campadre häromdagen och jag gjorde en liten chansning eftersom jag inte vet nåt om plaggen. Är storlekarna normala? Känns de och sitter skönt? Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *