Skämma bort dem man älskar

 
Jag har förmånen att ha många vänner, många nära vänner. Fyra av dem är lite speciella för mig för de har ringt, skickat meddelande, besökt mig och sett till mig varje dag och varje vecka att jag mår bra nu när Elin är sjuk.
 
Så idag tar jag med mig dessa fyra på en överraskning. Vi ska äta gott, ut och gå och dricka vin och sova borta. En tjejhelg och nu är de bara mina i två dygn. De här fyra ska jag skämma bort lite extra för det är de värda. Jag har packat en massa mat och god dricka och ska hoppa i duschen nu.
 
Ha det så bra ni också
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Skämma bort dem man älskar”

 1. Man slutar aldrig förundras över dig Lotta!
  Du är så allt igenom god…
  Hur du mitt i allt ert jobbiga och uppochnervända liv dessutom tar dig tiden att hitta på o skämma bort dina närmsta vänner..
  DET är stort!!
  Jag hoppas ni får en helt underbar helg och att Elin har en lika fin helg därhemma med killarna..;) Hon tycker nog det är skönt att få ha dem för sig själv en helg..;)
  Stor stor kram nu du underbara varelse!

 2. Håller med goa Katarina, du är verkligen den mest omtänksamma man kan tänka sig. Som gör detta som så många andra inte skulle orka i vanliga livet ens. Men visst blir det så, att mitt i kaos och smärta så finns där en kraft och tacksamhet som gror sig stark om man kan vända den rätt. Du kan! Ha så supermysigt!! Kram

 3. Ja du Lotta. Håller med Milla och Katarina,du är så
  otroligt stark. Njut nu av din Helg och försök släppa tankar lite.
  "Man kan få fler vänner på två månader genom att
  intressera sig för andra, än att man kan på två år,
  genom att försöka intresseara andra för en själv"
  Kram Inger

 4. Hej, det var så längesen jag besökte din fina blogg och nu förstår jag verkligen att ni haft en tuff period bakom er och har en resa framåt i tiden också. Det allra viktigaste är verkligen att det går åt rätt håll, sen får det ta den tid det behöver. Vet inte om du såg det i Östgötatidningen men vi har haft en liten solrosodling med självplock där alla pengar satts in på Barncancerfonden Öst, folk har verkligen plockat massor och vi fick ihop nästan 11 000 kr.Hoppas det kan komma till glädje för barn och ungdomar på deras cancerresa.Nu ser vi framåt och allt kommer säkert att bli bra! (jag går själv på cytostatika efter att ha haft bröstcancer i sommar) Njut av hösten och stor kram! /Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.