Ensamhet

 
Att få vara ensam betyder väldigt mycket för mig, jag är lite av en ensamvarg. Jag tycker om att åka bort ensam, hitta på saker med mig själv. Jag gillar att kunna sitta ensam och bara tänka. Min man är lite mer tvärtom, mycket mer social och tycker om sällskap. Det är kanske en bra kombination. 
 
 
vas här, lykta här 
 
 
Kalle tar ofta dagar på sjukhuset för han gillar att ha kontroll också, veta vad som händer och på sjukhuset kan man bara vila och ta hand om Elin. Jag gillar ju att få lite gjort också, att göra saker och att vara själv så jag kan lika gäna vara hemma som på sjukhuset. Jag har inget kontrollbehov heller. Jag tror att vi matchar varandras egenskaper väldigt bra. Sedan när Elin är riktigt dålig då vill man vara nära annars går man liksom sönder.
 
Nu har jag haft en skön morgon, nu blir det att jobba liten stund, ut i trädgården, motionera och kanske åka till stora återvinningen med massa skräp. Imorgon kommer en rörmokare hit som ska installera nytt värmesystem till oss. Ska bli skönt att få ordning och nytt till vintern. Hoppas att Elin får komma hem snart, samtidigt vill vi att hon ska vara riktigt pigg innan hon lämnar sjukhuset. Hon behöver stabilare värden för att orka, om hon stannar så byter vi. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Ensamhet”

 1. Ååå raring du skriver då så fint jämt..å ja att ni kompletterar varandra som handen i handsken…det finns det ingen tvekan om.
  Så tror jag att det är bra att du lämnar över pappa till Elin så de får vara ensamma i bland.
  Jag tror vi kvinnor generellt är duktiga på att tro att vi alltid är den som behövs mest..
  det är lätt att glömma att en pappa kan lika bra, behövs precis lika mycket och är exakt lika högt älskad….det är lätt att glömma att en pappa känner precis lika mycket som vi gör….för de är oftast inte lika bra på att uttrycka sig…
  Därför tycker jag det är så extra fint att få se hur ni delar och fyller varandras behov.
  Så tanka du energi utav bara hel…nu å hoppas solen lyser på dig i dag min vän.
  Stoooor kram ♥
  Katarina

 2. Vilken underbart vacker blogg! Har precis kommit ur min cellgiftsbehandling efter att ha fått bröstcancer i mina tidiga 30 år.
  Den här bloggen gör mig rörd och glad! Tack för det!

 3. Det är både glatt och sorgligt att läsa din blogg och du skriver så bra.
  Det måste vara hemskt det ni går igenom men vad skönt att ni har varandra och hjälps åt på så bra sätt.
  Sen min svärmor fick cancer började min sambo läsa på och hittade mycket information om CBD olja. Tyvärr gick svärmors förlopp för fort och gick inte att behandla så hon hann inte prova men jag tänkte på din dotters smärtor av behandlingen. Kanske skulle kunna hjälpa lite?
  http://cbdolja.com/cbd-olja-och-cancer/
  Själv tar jag det till kvällen när jag har perioder av dålig sömn.
  Kämpa på med allt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.