En härlig höstdag

 
Jag älskar verkligen att resa och uppleva, men när jag inte kan det så älskar jag att jag får vara hemma, varje dag. Att få de här lugna dagarna när Elin är ganska pigg och vi kan pyssla hemma ger så mycket energi.
 
Jag har inga svårigheter att slå om. När det är bra så är det bra och så lever vi dagen efter det. Jag går inte och grubblar så mycket, tar livet lite för var det är. Jag gråter när jag är ledsen och skrattar när jag är glad. Jag fångar de bra stunderna, det finns ingen tid att slösa bort dem för de dagarna har varit få sista tiden.
 
 
 
Idag ska jag vi starta en brasa och elda ris bara det inte blåser för mycket. Det regnar och njuter av det. Gillar höst massor med alla färger, med allt mys och jag får vara hemma. Elin är sjuk och vi kan inget göra åt det just nu än att plocka fram allt det bra. Nu har vi ny luftvärmepump så värmen fylls på i huset och ny varmvattenberedare så vi kan duscha skönt. Saker jag upppskattar just nu när hösten är här och vintern på väg. 
 
 
 
Igår var jag i staden och köpte nya redskap från Fiskars, så bra! Vilken skillnad att klippa grenar med dessa.Gillar när bra saker finns hemma och man bara kan sätta igång med det man vill göra. 
 
 
 
Nej nu ska jag ta och svira om från pyjamasen. Kalle är hemma idag. Vi åt frukost med båda barnen, tänder ljus. Livskvalite och ingen stress. Elin har skola nu och de har varit här och tagit prover.
 
 
Ikväll är jag bjuden på tjejmiddag. Längtar så efter mina vänner, har inte kunnat träffa dem så mycket sista tiden!
 
Kylen är fylld med mat inför helgen, så skönt. Igår badade jag och kalle i spabadet till kl 24 på natten. Vi satt och pratade om vårt liv, tog ett glas vin och beställde 12 lampor till huset. Elin hade värk i benen på kvällen för hon måste träna att gå lite mer igen, träningsvärk men inga nervsmärtor. Det är svårt att se henne att ha ont, men idag är hon piggare igen. Man får ta en stund i taget, andas, göra det man mår bra av. Mitt lantliv fyller mina dagar med massor måbrakänslor! Ta hand om er.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”En härlig höstdag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.