Elemis behandling

 
Min vän Anna äger fina p.a.u.s i Linköping och de håller som bäst på att jobba in ett nytt märke som heter Elemis. Jag fick förmånen att att komma och prova på en behandling innan det drar igång, personalen behövde öva. Vilken tur för mig! Om några veckor kommer allt vara igång. Idag var en toppendag för att få ligga sådär och mysa. Ute regnade det och jag fick vara inne och bli omhändertagen. Lycka!
 
 
Jag började dagen på p.a.u.s med att först fixa ögonbrynen och färga dem, det gör jag en gång i månaden. Sedan blev det spabehandling.
 
 
 
Behandlingen var sååå skön. Skön tång på kroppen och så bäddade de in mig i plast och täcke och där låg jag under tiden fick jag massage i hårbotten och i ansiktet. Alldeles underbart! Hela kroppen gick man igenom och så fick man duscha av sig emellan. Avslutades med en olja med en härlig doft och jag känner mig fortfarande babymjuk. Jag fick en behandling som var lite utrensande och genomtänkt. Reducerar celluliter och minskar vätskeansamlingar. 
 
 
 
I slutet av september kommer P.a.u.s ha ett event som jag ska delta i och föreläsa på, det ska bli superskoj.Mer om det framöver. 
 
 
 
Nu ska jag njuta av kvällen, plocka ordning lite här och min man ska laga fisk till middag. Imorgon är vi hemma båda två för att komma ifatt lite. Elin har haft sin första dag utan värk och den känslan är fantastisk. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Elemis behandling”

  1. Åh vad härligt att höra att Elin haft en bra dag! Låter otroligt skönt med behandlingen. Blir verkligen nyfiken på eventet på Paus, gärna info i god tid. Hoppas ni får en lugn skön dag imorgon! Kram från mig.

  2. Åå va härligt att höra att hon för stunden känner sig lite bättre. Då är det bäst för er alla att tannka in rejält med energi.. ♥
    Å att bli inpackad och inplastad så där ser ju helt underbart skönt ut!
    Stor kram till er!
    Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.