Elda och ut och gå

 
Godmorgon kära läsare, igår somnade jag ganska tidigt. Slut som artist 🙂 jag lägger mig ofta lite sent, sedan väcker katten mig och sedan upp och väcka barn. Förr kunde jag somna om ibland och sova ganska länge… det hoppas jag på nästa vecka. Jag älskar sömn, man blir så mycket gladare av att få sova. 
 
Nu ska jag snart gå promenad med min bästis och sedan ska vi elda rishög. Hoppas nu att det inte blåser för då blir det inget idag heller. Sedan kanske jag ska åka och hämta paket, beställt några fler av dessa snygga träningskläder. Visar senare vad det blir. Önskar att Elin ska bli piggare och kan vara lite mer själv så jag kan ut och springa när hon är hemma. Träningen har jag inte haft lika mycket inspiration att göra, men mina promenader och så springa någon gång det vill jag inte missa.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Elda och ut och gå”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *