Att vara lite kär i årstiden

 
Jag älskar den här årstiden, det är sååå härligt ute nu. Var ute en stund förrut och bara njöt av luften och allt fint. 
 
 
 
 
Idag verkar det bli en bra dag. Elin vill åka iväg och göra något kul. Hon har skola nu så jag hoppas att värken fortsätter att hålla sig borta så kanske det blir lite utflykt i eftermiddag. Jag har hunnit massor dessa timmar och det är så värdefullt av få lite tid för sig själv.
 
Häromdagen gjorde Kalle en paj med mandelmjöl m.m vet inte receptet men god var den. Önskar er skön dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Att vara lite kär i årstiden”

  1. Jag älskar också den här årstiden. Allt är så himla mysigt, löven blir rödare och man kan med gott samvete stanna inne och tända ljus på kvällarna och tända brasan. Kram

  2. Åh, en rubrik som träffade mig rätt i hjärtat! Ja, jag är också helt förälskad i den här årstiden. Naturen och trädgårdarna är fulla av skatter och luften är lätt att andas. Kan man vara annat än kär? 🙂

  3. Fina, fina starksköra och modiga Lotta! Jag läser ditt inlägg om Philip och Elin och tårarna vill aldrig ta slut. Ni är en underbar familj! Säg till mig närhelst ni vill åka till Gotland så fixar jag och bjuder er att bo i fint boende till på landet eller i Visby. Antingen du och gubben eller hela lilla familjen. Många kramar L

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.