Att ha tiden men inte hinna

 
 
Jag tycker att vi har så mycket tid hemma nu så jag borde hinna det jag behöver göra, men det gör jag inte. Visst är livet lite så, hur mycket tid man än har så hinner man inte alltid det man önskar eller vill. Kanske vi lägger ribban lite högt? Jag prioriterar ofta sovmorgon och sitta länge med kaffet. Det är vardagslyx och nu när Elin är bättre är den tiden på morgonen så värdefull. Jag älskar känslan att slippa stressa. 
 
Imorgon om jag hinner ska jag plantera lökar, har köpt en hel bärkasse full. Men först måste jag åka och handla, jag har en liten överraskning för mina fyra bästa vänner i helgen, berättar mer på lördag. 
 
Nu är det lite jobb som gäller ikväll, bäst att sluta.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Att ha tiden men inte hinna”

  1. Jag tror att man underskattar hur lång tid saker och ting tar att utföra. Man vill göra så mycket, men man är ju ingen prestationsmaskin. Förr eller senare kraschar det – och det spelar faktiskt ingen roll om det är roliga saker eller mer tråkiga "måsten". Good enough räcker 😉 och fortsätt ta dina fina sovmornar och drick kaffe Lotta, det ger bäst välmående i längden. KRAM!!

  2. Finaste Lotta!
    Du vill så mycket och du vill så väl, men som sagt saker och ting tar tid att utföra och om känslan ska vara med i "görandet", så får det ta tid! Njut av långsamma morgnar och du om någon vet vad som är viktigast i livet!
    Jag har precis skrivit ett inlägg om tid och om innehåll på min blogg!
    Kram, Gunilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.