Underbar dag ute

 
 
Jösses vad jag är skitig. Har varit ute och eldat upp hela rishögen i 6 timmar så nu är man sådär skönt trött. Älskar jobba i trädgården och bli trött i kroppen. Vi börjar bli klara snart med allt ris som ska sågas ner och sedan är det dags att göra färdigt nere i källaren och i vår gamla skola. Jag är så glad att jag har alla projekt när Elin är sjuk. Kalle har börjat med växthuset. 
 
Nu blir det bad här i spabadet och pulled pork till middag. Elin och jag är lediga imorgon. Ska hjälpa henne med lite skola och sedan frortsätta pyssla här hemma. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Underbar dag ute”

  1. Härlig dag! Jag är själv ganska höstlat och har inte kommit till skott alls runt projekt jag borde komma igång med. Men utan måsten, så väntar till det klämtar till, det har varit fokus på nytt jobb, kost och träning ett tag så energi finns 😀 och din smittar masor! Såg du avsnittet igår lördag på TV4 morgon om tvillingarna som båda fått leukemi! Finns på TV4play. Helt fantastisk familj med rätt inställning och mycket kärlek! Kram

  2. nu ska jag börja blogga igen och kollar min länklista, helt upponervänd och ingen ordning på något. Som jag har saknat det känner jag nu. Kraaaaaam!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *