Tutt te

 
Godmorgon kära vänner, ja här känns det fortfarande som morgon. Elin har skola i köket och jag försöker jobba lite och plocka ordning. Jag har fått te av en vän, älskar smaken men man undrar ju vad som händer med brösten :))) #rosabandet Idag blir det sjukhuset igen, injektion av cytostatika och sedan tar vi någon lunch någonstans om värdena visar sig vara stabila, vi får se vad de säger. Min Philip är hemma idag med för magen men mormor gör honom sällskap så han slipper vara själv.
 
 
Jag får många frågor om dessa underlägg.  Det är många bloggare som har dem, men jag bara älskar dem. Skiter i vad andra har och köper det jag vill 🙂 älskar blått och det är superkvalite på dem. Har ju jobbat på Duka och Cervera i 8 år och då sålde jag massor av dessa. 
 
Ska fota lite mer inredning och inspirera er med framöver (önskemål om det) . Har bara inte varit inne så mycket sista tiden. När Elin bott färdigt i vardagsrummet ska jag göra om där. Har så skitiga soffor m.m och det rummet ger ingen energi just nu, känns mest som sjukdom där inne. Men det dröjer, än så länge kan hon inte gå i trappor så sovrummet ska fixas klart först.
 
Ha en bra dag, bästa läsare!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Tutt te”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *