Tjejmiddag och spabad

 
  
 
Under åren som gått har jag alltid försökt att hålla kontakt med alla vänner. Jag har många olika grupper av människor som jag träffar flera gånger om året, en grupp av människor som betyder mycket för mig är mina klasskompisar som jag har hållt fast vid. Vi träffades i årskus 3 och en av dem träffade jag redan innan skolåldern.
 
  
 
 
Möbler Mio utgått, lampor här , matta här 
 
Numera ses vi en gång i månaden och det är guldstund. De här känner mig precis som jag är och är med mig i både glädje och motgång. Jag älskar att få ha sådana vänner som man kan vara tokig med och vara sig själv med och man behöver inte fundera om man säger fel saker osv. De tycker om mig som person och bryr sig inte om allt det där ytliga som en del kan hänga upp sig på.
 
 
Möbler här, bord här , kuddar här , lykta finns ej längre, skåp köpt i nedlagd butik
 
 
Jag passade på att fota en del bilder för det är inte så ofta mitt hus är städat. Jag får ofta frågor på att visa mer inredning och nu har jag fint där nere igen när Elin flyttat upp. Inredning har inte varit så kul och viktigt när det var som värst med Elins cancer men nu tycker jag det är kul igen, det är ju mitt intresse att göra fint hemma.  
 
 
 
Ni vet ju att det är min man som lagar mest mat hemma hos oss, men jag tyckte inte att han skulle behöva ställa sig i grytorna så jag valde att köpa färdigt. Vilken hit!! Det här kan verkligen rekommendera. Jag beställde på hemköp i Mjölby Exotisk bricka för oss och familjen och det var rikligt med mat. Köpte även till ostar. Det kommer jag göra fler gånger. Kolla vad som finns här.
 
 
Lite suddigt utan blixt 🙂
 
 
 
 
 
  
 
Min närmsta granne och barndomsvän, älskade Milla
 
Sedan stoppade jag ner dem i badet med varsin cider och där satt vi länge. Det är verkligen livskvalite att få ta hand om och umgås med sina vänner. Jag är så glad att vi kan ta hem gäster igen. 
 
 
 
Idag har vi varit och fikat hos en granne, pappa i huset är också hemma så nu ska vi lata oss hela dagen, Lotta är lite seg idag 🙂 Hoppas ni får en skön fredag och helg.
 
Tack till alla mina underbara läsare, bloggen har växt så mycket sista tiden. Jag är glad att ni finns med i mitt liv lite på avstånd. Hoppas jag kan ge lite inspiration och en stund eftertanke i ert liv.
 
Tipsar också om att Bootz startar sin Mid Season rea idag här , ska kolla in den nu tänkte jag.
  
Kram Lotta
 
( Adlinks)
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Tjejmiddag och spabad”

  1. Jag har också väninnor som jag träffar regelbundet sedan över 25 år. En gång per månad bjuder vi varandra på extra god mat. En lyx att komma till vackert dukat bord en vanlig vardagskväll. Vi studerade tillsammans och efter det har vi hängt ihop, i vått och torrt. Barn och nu barnbarn har fötts, sjukdomar har kommit och gått och nu börjar våra föräldrar bli gamla och sjuka och dö. Men det är skönt att veta att väninnorna finns som stöd:-)

  2. Det är verkligen värdefullt med vänner. Vi ska vara rädda om dem och njuta av att vi har dem. Tjejkvällar är en sådan energikick. Vad fint du har hemma. Jag tror bestämt att vi har ett likadant bord som ni.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *