Ta hand om tiden

 
Nu när det är bättre med Elin så kan jag njuta av att få vara hemma och kunna gå ut. Jag ser det som en förmån att få vara på landet och kunna få vara med Elin. Elin är lugn som person och hon är inte rastlös så hon kan sitta en dag med skola hemma, titta på datorn, gå en promenad osv. Träffa sin kompis en stund på eftermiddagen osv.
 
Vi kan inte förändra vår situation, men vi kan göra den så trevlig som bara går. Jag väljer att unyttja tiden och ha det bra. 
 
 
 
Jag har varit ute och fixat en massa idag, det har varit så skönt!
 
 
 

Sedan har jag äntligen beställt en sänggavel Artwood beige, så jag är så glad. Fick spara länge, men nu kommer den snart. Vi tapetserade om sovrummet i våras men sedan fick det vänta. Nu blir det fint till jul.

 
Nej imorgon blir det sjukhuset igen, så ikväll ska vi lata oss.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Ta hand om tiden”

  1. Åh så fint ni bor! Vore kul med flera rumsbilder etc inifrån om det är ok, så att man förstår lite hur det hänger ihop! 🙂 Lycka till med veckan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.