Sänggavel Artwood

 
 
Nu när hösten är här så är det dags att göra färdigt sovrummet. Jag vill ha en sänggavel i beige, en taklampa och lite fint över en byrå så nu har jag sparat. 
 
 
 
Jag beställde Artwood sänggavel här först
 
 
 
Samma kväll surfade jag runt lite och hittade en liknande för halva priset här. Det är spik på sidorna på den, men det gör inget. Så jag ångrade mig. Vi vill börja resa snart igen också så att lägga bara pengar på inredning är inte värt det. Hur vårt sovrum såg ut innan renoveringen hittar du här 
 
 
 
Nu ska jag tända ljus i köket och sätta mig med en kaffe och mysa med Philip innan han går till skolan. Elin är ledig från behandlingar i två veckor och äter bara fyra tabletter denna veckan. Så nu är det återhämtning för kroppen för henne. Så skönt!
 
Jag ska fortsätta göra fint ute och ta in saker. Vi har ju haft en fantastiskt fin höst än så länge så det gäller att njuta av den. Ska också börja fixa golvet i nya växthuset. 
 
Kram Lotta
 
(Adlink)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Sänggavel Artwood”

 1. Vi letar också efter en sänggavel till vårt sovrum. Skulle verkligen kunna tänka mig en sån som du beställt, men är helt ärligt för snål. 🙂
  Ert sovrum är som en dröm, engelsk herrgårdskänsla. Du är otroligt bra på att skapa vackra miljöer.
  Önskar er alla en fin måndag!

 2. Tack för tipset! Jag letar också efter en sådan gavel och blev jätteglad att du hittat en billigare.
  Återkom gärna när du fått den så vi får se hur den ser ut i verkligheten.

  Tack för all inspiration och styrka man får när man läser din blogg. Jag har också en tuff tid just nu, men när jag läser här så får jag så mycket kraft och hopp! Tack!

  Önskar dig och de dina en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.