Planera klart sovrum

 
 
Igår kväll satt jag letade inspiration vad jag vill ha över byrån i sovrummet. Har hittat några saker och några som står på önskelistan. En taklampa också som känns jag och klassisk önskar jag. Sänggaveln har heller inte kommit ännu. Nu är vi inte lika mycket ute längre så nu är det mysigt att börja pyssla inne igen. Jag känner egentligen inte det är så mycket vi måste göra, men så länge Elin är sjuk och vi inte kan resa så satsar jag på att göra fint hemma. 
 
Idag ska vi lägga på plåtarna på poolen och fortsätta röja i kommande växthuset. Har köpt hamburgare så lite grill ute också. Älskar äta framför en brasa med familjen. Elin fick trombocyter häromdagen så hennes värden har ökat av sig själv. Hoppas det håller i sig och att även nästa lediga vecka från skola och sjukhus blir bra för sedan blir hon inlagd i fyra dagar. 
 
Fick önskemål att visa hur våra rum sitter ihop, här står jag i vardagsrummet och tittar in i stora badrummet 🙂
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Planera klart sovrum”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.