Nya skor och ett gäng rosor

 
Vi var nere och vände på staden idag, en affär och sedan orkade inte Elin mer för hennes hb är nere på 74 och normalt ligger det på 115. Vi skulle titta på skor till henne inför höst/vinter. Vi hittade ett par som var fina och varma men fanns inte i hennes storlek så vi åkte hem och letade på nätet istället. Elin kommer inte gå ute så mycket i snön i dem, några hon mest bara ska ha nu när vi åker typ till staden. Hon fick välja själv och hon gillade dessa. 
 
Jag var inne på Hemköp och det blev ett gäng rosor på bordet här hemma. Kalle har börjat laga middag, det blir stekt torsk ikväll och så funderar jag på att gå ut och träna i vår gympasal en stund. Jag kör lite striktare lchf igen, har några kilo som ska bort sedan Elin blev sjuk. Lite träning skulle behövas också och ute i vår gymnastiksal finns massor av redskap och en stero så man kan ösa på med musik. 
 
Ha en skön kväll, imorgon ska jag till frissan och det ska bli härligt att bli fin.
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Nya skor och ett gäng rosor”

  1. Vad kul att Elin hittade ett par vinterskor som hon gillade, hon kommer att bli fin i dem. Perfekt att få välja hemma, tillsammans med dig, när stan ibland kan kännas tröttsam och inte riktigt bjuder det man önskar.
    Ha en fin dag!
    /Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.