Mycket positivt

 
Igår vaknade jag och kände mig riktigt glad. Elin hade sovit i sitt rum första gången på tre månader och det gick bra. Hon får träningsvärk av att gå i trappen men det är ju ändå bra värk. Hon har varit lite rädd för att flytta upp för det är en rädsla i att sova själv. Klarar jag det här? På rummet finns ju också det gamla livet som påminner och det gör lite ont i hjärtat. Men som sagt nu är det gjort och imorse sov Elin till efter nio och blev inte störd.
 

 
Sedan var det skola. På tisdagar kommer So läraren så jag var och fixade mina naglar och gjorde lite ärenden för imorgon ska jag ha min första tjejmiddag sedan Elin blev sjuk. Det har inte funkat med gäster innan för Elin har inte velat och av respekt för henne så har jag låtit bli, men nu är det dags. Vi ska äta exotiskplanka och ostar och bada spabad, det ska bli såååå kul. Jag har hittat en klänning här som jag tycker är så fin. Jag köpte min i Linköping men jag såg den fanns på nätet också här. Jag valde den blå.
 
 
Igår var det också skolmöte, det var också så positivt. Är så glad att skolan möter oss äntligen i Elins problematik och ger oss så mycket hjälp. Hon kommer att klara godkänt i de flesta ämnen och man utgår nu från hennes två olika diagnoser. Men sedan på kvällen hände något otäckt Elin tappade en kopp varmt te på benen. Vi fick kyla och smörja med Aloveragel.  Man var orolig att det var något farligt vid knät så vi fick åka till sjukhuset, men det visade sig att blåsorna såg ändå okej ut och allt gick bra. Hon fick morfin för värken och var väldigt glad sedan hela kvällen 🙂 och hade inte ont. Hon pratade ihjäl mig. Tänk när hon var som sjukast åt hon många sådana varje dag. Killarna var på fotboll och laddade med kebabrulle tills vi kom hem.
 
 
Idag är det engelska vid köksbordet i två timmar så jag passar på att jobba, har så mycket jobb och många mail att svara på så det blir skönt att komma ifatt lite. Häromdagen städade jag ute vid hönshuset lite och gjorde en enriskrans som jag hängt på hönshuset. 
 
Hoppas ni får en bra dag! Här väntar jag på fönsterputsaren, ska bli så skönt att få hjälp med det.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Mycket positivt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *