Känner igen så mycket

 
 
Det är tisdagkväll när jag skriver det här och vi tittar på cancergalan. Tårarna rinner. Känner igen så mycket. Hur man tar beskedet, rädslan, glädjen i allt hon klarat av osv. Tänk att detta finns så nära och är ändå så obegripligt. Att vår Elin blev sjuk, jag har fortfarande svårt att förstå det. 
 
Idag kommer Lah och tar prover och så får vi se vad de säger och hur dagen blir. Om de är sämre blir det sjukhuset och påfyllning av blod, annars en dag hemma. Först blir det promenad med min bästa vän. Motion, natur och prata är en oslagbar kombination. Skulle tränat igår men det blev inget, hade så förbaskat mycket träningsvärk 😉 men det är ju bra då vet jag att mina hittapåövningar ger resultat. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Känner igen så mycket”

  1. Vad skönt att höra från dig, har väntat på att du skall skriva. Har just nu flera svårt sjuka runt mig. Så grymt jobbigt. Ni klarar detta, Elin är stark och så har hon er. Kram till er

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.