Härlig höstdag

 
 
 
Det har hänt så mycket bra saker idag och det märks på oss alla för vi blir så glada. Elins sjukdom styr oss, vi måste följa på den resan varken vi vill eller inte. När hon har bra dagar då njuter vi. Den här veckan har vi tagit bort morfinet på morgonen vilket gör att Elin är piggare. Kortisonet som gör henne svullen har börjat släppa taget nu och svullnad i ben har försvunnit vilket gör att Elin kan gå igen riktigt bra och gått upp i trappen två gånger..
 
 
Hon är heller inte lika hungrig (av kortison blir man superhungrig hela tiden) så imorse kunde vi äta frukost tillsammans och inte en massa toabesök som väcker oss. Jag var ute och plockade lite blommor och Kalle gjorde små omeletter till frukost. 
 
 
Ljuslyktor här
 
På eftermiddagen blev det bio också ”så ock på jorden” och vi slapp ta med rullstolen, så underbara framsteg i vår värld. Bion var så bra!!
 
 
Smörj formen, lägg i skinka, ost och tomat, fyll med äggstanning och in ugnen
 
 
 
 
Nu står min kock i köket medan jag skriver, så jag ska ner och hjälpa honom och ta ett glas rödvin. Hoppas jag orkar vara vaken lite längre ikväll än igår 🙂
 
Nu är vår resa till London bokad också nästa år, så kul det ska bli. Älskar den staden och vi ska boka lite mer aktiviteter och restauranger innan vi åker, men det är långt kvar.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Härlig höstdag”

 1. Åh vad dina fina ord berör och att få läsa att din dotter mår bättre gör att det riktigt blir så där varmt och mjukt i hjärtat fastän jag inte känner henne alls i verkligheten utan bara genom din blogg.

 2. Hej Lotta!
  Vilken härlig dag ni haft! Så underbart att få känna medvind, att få njuta och glädjas tillsammans! Hejar på er hela familjen!
  Den filmen skulle jag också vilja se, älskade Kaj Pollacks "Så som i himelen".
  Här har vi njutit av underbart väder och trädgårdsfixat.
  Sköt om er!
  Kram Anna

 3. Vad roligt att ni hade en bra dag. Jag älskar London! Har varit där många gånger. Soho är härligt. Älska att se någon musikal också.

 4. Härligt att ni har haft en fin dag. London låter otroligt kul. Muffins brukar jag också göra på det viset. Blir så gott, samt att det är så mättande! Kram

 5. Åh vad duktiga ni är.. skönt att det flyter på… kan inte vara lätt! Men åhh vilka fina saker du har, blev kär i ljushållarna, ska önska mig när jag fyller år! Så söta! Önskar er allt gott! Kram caroline

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.