En tur till staden

 
 
Igår fick vi äntligen träffa Peter och Helen på konserten som Min stora dag ordnat. Det var ju väldigt roligt, helst för mamma som Elin sa 🙂 de är ju mina idoler men även roligt för Elin och hennes vän. Så kul att komma iväg på något tillsammans. 
 
 
Sedan idag skulle jag till Linköping för lite bloggjobb/fotografering så jag tog även en tur på staden. När jag gick där genom parken kände jag mig så lycklig. Livet är verkligen fint. Man får ta vara på dagarna som man får. 
 
 
 

 
Först jag var inne på tebladet och köpte cremekaffe. Vi maler hela bönor kaffe i vår maskin och jag älskar smaken att blanda det med cremekaffe som de har där. Min vän Therese  jobbar där , men hon var ledig. 
 
 
Innan jag for hem så var jag inne på mina två favoritställen Fiskhuset och Norins ost. 
 
 
 
Ikväll ska vi fira lite, att Elin är klar med 3 schema av 6 st. Det går ju bra, måste fira livet! Min man kom just med ett glas bubbel till mig. 
 
 
 
Skor finns här 
 
 
 
Sedan blir det nog en lugn helg. Jag känner mig trött ikväll. Lite som katten på bilden 🙂  Det är mycket som händer mentalt hela tiden, mycket att bearbeta och när Philip och pappa i huset åker på cup i helgen så tar vi nog det lungt Elin och jag. På två veckor har Elin varit på sjukhuset 9 dagar så lite återhämntning nu, helst för henne. 
 
Ha det så bra, njut av fredag
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En tur till staden”

  1. Vilken fin kväll ni verkar ha haft på konserten!!! Jag tar med mig pappa och går i morgon på Scandinavium. Sedan kände jag att det är skönt att jag får möjlighet att åka "hem" några dagar snart. Längtar efter en tur på stan efter att ha sett dina vackra bilder. Vi har ungefär samma favoritbutiker ser jag. Jag brukar också köpa lite ost på stan, kika in på Tebladet och köpa med mig te, sedan gå upp till butik Pralin på Nygatan och till sist köpa kardemummabullar på Ronaldos. Men Fiskhuset har jag missat så dit måste jag gå nu. Ja nu fick jag riktig hemlängtan.

    Hoppas ni får en skön och mysig helg tillsammans!!!

    Kram!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.