En annan vinkel

 
Efter två dagars lathet kom vi äntligen igång med att göra lite nytta också. Jo jag kan faktiskt lata mig också 🙂 men jag gör bara det när jag känner att jag vill och behöver. Att röra mig och hitta på saker mår jag bra av. Nu har poolen fått plåtar och golvet är klart i nya växthuset. Ska fyllas med grus och tegel senare. 
 
Annars så funderar jag mycket på vad jag ska shoppa i Stockholm, ska bli så kul att få åka på en liten weekendresa i november. Ungarna önskar sig inget i julklapp så det är inte så lätt. Jag längtar, det var väldigt länge sedan vi var borta nu bara jag och Kalle. 
 
En till bild idag på hur rummen sitter ihop (suddig och fotad sent på kvällen) som var önskan, nu stor jag i stora hallen och tittar in i sovrummet och vardagsrummet. Har bytt handtagen i helgen så nu är de vita och silver, så mycket finare tycker vi. Ska visa er senare. Elin har haft lite feber idag, men nu har den sjunkit tack och lov så vi slipper åka in till sjukhuset. Vi får se hur veckan blir. 
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från vår hall hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *