Att göra fint i sovrummet

 
Å vad kul, idag kommer sänggaveln som jag beställde för några veckor sedan. Har lagt undan lite varje månad för att kunna köpa den. Jag håller på att piffa där inne på bänken från Mio och ska ha någon tavla på väggen osv. Jag får ta lite i taget, men jag vill ha stilrent och enkelt. Dessa saker på bänken hittar du här. 
 
 
 
 
  
Jag har heller inte haft så mycket guld/kopparfärgat innan. Funderar på det där med en spegel, tror denna här bättre än den jag såg på innan. Mer enkel. Så måste jag tipsa lite extra för dessa krukor, så snygga med guldfärgat i. En lite större och en mindre som finns här.
 
 
Smyckeskrin här 
 
 
 
Igår var ju vi borta på första middagen hos vänner sedan Elin blev sjuk och ikväll ska vi på första restaurangbesöket tillsammans. Först ska vi nog till staden och kolla in en vinterjacka och ett par skor till far i huset.Vi får se..Det är ju även farsdag snart så han får ta det som en present på något han ändå behöver. Han gillar kläder men han köper sällan. 
 
Ha en skön fredag! 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Att göra fint i sovrummet”

  1. Först Grattis. Det är du värd. Följer dig hela tiden. du skriver med inlevelse och närhet, utan att lämna ut er! Tack, du har inspirerat mig till att blogga. Kram till er. Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.