Att göra en hudvårdsanalys

Bilder för Yves Rocher
 
I veckan så var jag och hälsade på i Yves Rochers butik i Linköping. Jag kommer ha en del samarbeten med dem på bloggen och var inbjuden att lära mig lite mer om deras produkter. Just nu kan man komma in i butiken och göra en gratis hudvårdsanalys. 
 
 
 
Tänk att det finns en liten apparat som kan läsa av min hud. Utifrån de värdena som syns på apparaten kan man se vilken typ av hudvårdsprodukter man bör satsa på. 
 
 
Jag fick beröm för min hud att den är slät och fin. Inga ojämnheter och gropar. Jag har en ganska normal hy, några torra partier under ögonen. Jag skulle behöva ett serum innan dag och nattkräm som gör huden mjukare och jag skulle även behöva en ögonkräm runt ögonen. Jag blev rekommenderad Hydra vegetal som är den vanligaste krämen för min hudtyp och även den som jag har ett erbjudande på till er  HÄR
 
 
 
Även Anti age Global skulle passa bra som innehåller vegetabiliska stamceller som ökar hudens cellförnyelse. Jag satsade på att prova denna serie som jag har använt några dagar nu och den är toppen. Känner mig inte alls så torr under ögonen och serumet har gett bättre fukt innan nattkrämen.
 
 
Har du provat Yves Rochers produkter och har någon favorit så berätta gärna i mina kommentarer. Kanske har du också gjort en hudvårdsanalys.
 
 
Titta gärna in i butiken på alla de produkter som finna att tillgå även HÄR på nätet.
 
 Nu ska jag upp och plocka ordning här. Fixa naglarna idag och skolmöte för Elin. Ha en härlig dag!!
 
(samarbete)
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Att göra en hudvårdsanalys”

  1. Hej,

    Blir så berörd av din fina blogg och ditt fantastiska sätt att tänka. Du skriver ofta att du jobbat med dina tankar och att kunna vända dem positivt, vilket du verkar otroligt duktig på. Har du något tips på litteratur eller liknande för att komma in det mindsetet? Eller vart börjar man?

    Tack för en varm blogg. Kram Lisa

  2. Kan å det varmaste rekommendera ekologisk kokosolja, den har allt man behöver och innehåller bara kokos, underbar doft dessutom och blandhud mår prima. Vill man ha en som doftar mindre kan man köpa en liten dyrare kokosolja på hälsokosten.

  3. Provar just nu Hydra vegetal efter att ha köpt setet när du tipsade om det för några veckor sedan. Min hy blir också lätt torr särskilt den här tiden. Först när jag provade både serum och kräm så tyckte jag den kändes väldigt "tunn" och vattning på nåt sätt men emedan efter några dagar känns hyn mkt mjukare och smidigare och det bästa av allt så gör ögongelen att jag ser lite piggare ut 🙂 Så detta set kan jag rekommendera och priset är fantastiskt tycker jag, köpte en annan dagkräm från Clarins tidigare som kostade det dubbla som hela detta sätt och jag kan inte säga att den var dubbelt så bra på mig.
    Kramar från Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *