Att få vara hemma på landet

 
 
Det är lördagmorgon vänner och idag ska jag minsann njuta av bara vara hemma och ha det skönt ute. Efter alla dagar på vägen och sjukhuset så blir det fint att bara klippa sönder löv, dricka kaffe på trappen, lyssna på tuppen osv. Jag älskar lantlivet! 
 
 
 
 
Har bytt ut lite av de blå färgerna för att göra lite mer höst här hemma. Elin har suttit mycket framför brasan i den här fåtöljen men nu ska jag ställa tillbaka den i tvrummet igen. Det är lite trångt där bara eftersom hon har sin säng i rummet tills hon kan gå i trappen igen. 
 
 
De här fina kuddarna kommer från West Coast Company som är en av de butiker som samarbetar med mitt företag. De har fått in många finfina saker till hösten och vill erbjuda er läsare en rabattkod. 
 
 
Jag får fundera på om jag inte ska ha en till av varje kudde, det skulle bli fint med lite mer färg även i soffan. De här hade så fin färg tycker jag. 
 
Ha nu en toppenhärlig lördag och höstdag!
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Att få vara hemma på landet”

  1. Otroligt fint, som alltid! Jag blev sugen på ett kuddfodral i sammet, lite ljusare rosa/lila färg, kanske slår till. Eller önska när jag fyller år! Så fint. Men måste vara försiktig eftersom jag nu är ledig ett tag…Kram

  2. Verkligen fina, härliga höstfärger. Jag blir sugen på kudden med medaljonger. Det är så härligt att bo på landet så här års, som en explosion av färger i naturen!

  3. Förstår att du ibland bara vill vara hemma och njuta, med tanke på allt som hänt. Du har dessutom ett väldigt vackert hem och bor på en fin plats, där på landet.

  4. ÅHHH vad mysigt det påminner om min uppväxt på landet inget slår den 🙂 speciellt om jul.

    Idag har jag söta barnrum på bloggen 🙂

    Ha en fin vecka !

    LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *