Vilket skitväder

 
Jag som skulle sova en stund till hamnade vid datorn och fixar gamla inlägg där bilderna är för stora sedan jag bytte portal. Kul att läsa om allt som hänt, 7 år har jag bloggat nu, jösses vad åren går. Bästa sju åren i mitt liv tror jag. Har fått uppleva så mycket och mitt liv har ändrats massor genom bloggandet. 
 
 
Kudde här 
 
Vilket skitväder det är ute idag, det är supermysigt att bara vara inne och greja då. Har en stor sidogarderob kvar att städa i huset sedan är det fint i alla vrår. Lite sugen på julmarknader att det ska börja dra igång, men vill ha lite mer julkänsla först. Sitter och kollar in julklappar också, hm svårt. Ungarna önskar sig mest pengar och jag har ingen lust att springa i affärer sista veckorna före jul. Har ni börjat handla än? 
 I
Dags att börja fixa fram frukosten till killarna kommer hem och fira vår pappa i huset. Världens bästa! Hur skulle vi klara oss utan honom. Han finns för oss alla timmar på dygnet, den här tiden när Elin varit sjuk så har vi vävts samman enormt mycket, så mycket starkare nu och jag älskar honom så mycket. Han kör till alla träningar, alla matcher, är med på sjukhuset, tar hand om all information, lagar massor av god mat, lagar saker, och bygger saker, han är med och funderar över våra drömmar och framtidsplaner i vårt liv och han är underbar att bara umgås med och resa med. Jag älskar vår pappa i huset så mycket.
 
Ha en bra dag! Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vilket skitväder”

  1. Det är verkligen lätt att fastna i fotografier och titta på dem och minnas med dem. Här längtar jag också till vit snö på marken. Vill gärna ha vitt utomhus till advent. Första fotot med lerkrukan är ursnyggt. Gillar att krukans karaktär blev så framträdande. Önskar dig och familjen en fin farsdag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.