Vara hemma och tips på jeans

 
Vi har haft en riktigt skön dag hemma, skulle egentligen åkt på fest ikväll men eftersom vi inte vet hur Elin mår efter en högdos och fyra dagar på sjukhuset så stannar vi hemma. Istället tog vi frukost sent, ingen som vill äta före kl 11 i vårt hus. 
 
 
 
 
Men sedan brukar det bli lite fart på oss när vi väl kommer ut. Nu är två bilar tvättade och städade, hönshuset är städat och barnen och fixat sina rum. Både Kalle och jag är lite som duracellkaniner när vi kommer igång, vi har ganska bra fart och gör det vi tänkt oss så vi behöver ofta inte så många timmar och får ändå mycket gjort. 
 
 
Sedan hade jag ju lovat att tipsa er om sköna byxor, de här svarta hittar du på MQ, Lee skyler när jag köpte dem stod jag i provhytten och hade precis kommit från en behandling. Var både varm och kladdig på kroppen av alla oljer så jag fick knappt på mig byxorna 🙂 men de har lite hög midja och sitter som smäck. Supersköna när de väl sitter uppe.
 
Sedan jeansen hittade jag på Esprite, finns MQ också super,supersköna byxor. Jag har alltid varit dålig på att köpa just byxor för det har alltid varit jobbigt att prova när man känt sig stor, men nu är det lite lättare. Det finns såklart byxor för alla kroppar det gäller bara hitta dem. Ni kanske har förslag på andra sköna jeans. 
 
Nu så ska jag fortsätta städa här, det kommer in så mycket löv både med oss och katten när vi springer ut och in.
 
Ha en bra lördagkväll!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Vara hemma och tips på jeans”

 1. Jag tipsar om byxorna från flash.. Dom har superstretch å finns i massa härliga färger.. På våren brukar det vara ankel byxor med tuffa fick detaljer å ganska vanliga på hösten.. 299kr å jättebra i kvaliteten och dom svarta håller sig jättesvarta å blir inte gråa. Super mjuka å sköna å lagom höga i midjan. Å blir inte plufsiga i knäna. Tips Tips…:)))

 2. Åh de måste jag prova! Älskar jeans med hög midja ❤ Men tycker det är svårt att hitta dels jeans med just hög midja och även att de inte slits på insida lår..
  Modellen "Molly" på Gina Tricot är bra, blir sådär härligt mjuka efter ett tags användande. Stretchiga är de också, 199:- för ett par vill jag minnas.
  Sen ska Cubus ha bra jeggings med hög midja, har dock inte köpt några själv.

 3. Testade de svarta Lee jeansen idag. Det va verkligen super goa och så där skön hög midja som ändå inte klämde. Dock påminner de om ett par Levis jeans jag har som fort tappade den svarta färgen och blev "dassiga". Det kan ju också vara snyggt men nu ville jag ha ett par som behöll den snygga svarta. Expediten som hjälpte mig sa att Lee & Levis är lite dåliga på svarta jeans och att de just tappar färgen. Men hon tipsade om man köpter några som tappar färg fort kunde under första tvätten slänga med en matsked salt. Det gör tydligen att färgen binder ihop och behålls längre:) Ett bra tips!

 4. Jag köper numera alltid mina färgade jeans på BikBok.
  De håller färg och form hur länge som helst.Sen är de
  lagom stretchiga.Midjan är inte för låg. Priset är 199 kr.
  Helt klart värda att prova.
  Hoppas att ni får en härlig dag.

 5. Jag tycker absolut att både du och Elin ska kolla på BikBoks
  jeans.Vår dotter som är 16 år använder dom och stortrivs med
  dem.Och jag själv är 56 år och köper byxorna därifrån.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.