Träning

 
Har städat i skolan idag och vår gympasal som vi äger. Jag ska fortsätta träna där inne när det blir vinter. Vi har ingen värme i skolan men jag får väl träna mig varm, den finns el däremot. Jag fick önskemål att visa vad jag gör när jag tränar och det kan vi ta snart. 
 
 
 
Jag önskar lite mer redskap, jag vill ha hopprep, jag skulle vilja skivstång med olika vikter, jag skulle vilja ha kettlebell.  Sedan skulle jag behöva ringar att hänga i taket det vet jag inte vart det finns. Det jag lärt mig på byns xfit är att du kan träna väldigt mycket på ett enkelt sätt hemma i köket. Du klarar dig långt bara med en stol. Det är att ta tag i träningen som är det jobbiga. Men när det är gjort är det underbart!
 
Idag blev det mobilbilder, jag tror det får bli det här ibland. Har skaffat mig en ny iphone och det blir bra bilder i den och jag hinner inte alltid fota och redigera. Kameran kommer såklart till största del vara med. 
 
Nu ska jag och Elin ut och gå och sedan kommer Philip hem och då ska vi laga mat med Citygross kassen.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Träning”

  1. å va kul att ha en egen gympa sal 🙂 kanske bra utan värme då blir det verkligen till att hålla igång!

    När ja läste rubriken trodde jag att det var något annat hi hi,gymsatiksalen, måste bara få retas lite ;-)/kram på er och hoppas söta Elin mår ok/

  2. TRX-band är mitt tips på bra träningsredskap som man kan variera på många sätt. Verkligen effektiva, vi använder dem på vår cirkelträning och jag gillar dem. Även rockringar (har från Casall) tycker jag ör roligt…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *