Till far

 
 
Brukar ni fira far? Vi brukar mest äta middag ihop och barnen ger en liten sak, men i år slår vi på stort 🙂 vi var på staden i helgen och vår pappa i huset han handlar inte så ofta till sig själv så vi kom på flera saker han behövde.
 
  
Idag byter vi på sjukhuset. Jag längtar efter Elin nu så jag åker direkt efter frukosten så får kalle vara hemma i två dagar. Det funkar bra så här tycker jag och det är väldigt skönt att få tid att bara hinna med andra saker. Det är skönt att Elin tycker det är lika bra med pappa eller mamma. 
 
Så nu ska jag mysa med min dotter på sjukhuset, längtar!  det är inte så tråkigt att sitta där som man kan tro. Man kommer varandra så nära och jobbar åt samma mål. Att hon ska bli frisk från cancer. Jag hoppas vi kommer hem imorgon, det beror på hennes värden. På fredag kommer vi behöva sova för man är trött efter högdos då man är vaken varje timme på nätterna. Ha det så bra! Imorgon visar jag lite bilder från min egna dag i Linköping.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Till far”

  1. Jag beundrar ert mod!!
    Härligt att skämma bort varandra. Jag brukar även ge något till min man från barnen. Barnen är vuxna men studerar och har det inte så fett. Så vad gör man inte och de bor inte i Spanien😆

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.