Ta en paus

 
 
 
Tröja här, byxor här, väska har funnits här
 
I tisdag hade jag en egen dag då jag brukar göra det jag tycker om som tex. behandling på p.a.u.s. Åkte dit osminkad och trött. Min lilla katt väcker mig gärna vid 5, han är van att gå ut vid 5 när Kalle brukar gå upp till jobbet och sedan är det svårt att somna om.
 
 
 
Jag valde jag att göra en salt and glow med Elemis på p.a.u.s . Så himla skön kroppsbehandling!! De borstar huden först och sedan smörjer de hela kroppen och så massage. Kan verkligen rekommenderas! Så fixade jag brynen, gör det en gång i månaden. 
 
 
Det är jag som fotat flera av deras reklambilder 🙂
 
 
När jag hade varit där och haft det bra i flera timmar gick jag genom trädgårdsföreningen för att titta in i nya Linköping Trädgårdhandel som öppnat i ny regi inne i Trädgårdsföreningen. Vägen dit är ju underbar med alla färger och träd.
 
 
 
 
 
Äntligen en blomsterhandel i Lottas stil, fanns massor av blommor och växter som jag tidigare saknat i stan. 
 
 
 
 
Sedan blev det lite inköp, jeans var tanken att få hem. Nu när jag väger mindre så borde det finnas, men jag tycker fortfarande det är svårt att hitta byxor som sitter skönt. Men jag hittade några supersköna som jag tipsar er om en annan dag och så hämtade jag min nya telefon som jag ska ha i företaget.
 
 
 
 
När jag svängde in hemma så kände jag mig så lycklig. Att jag kan göra sådana här saker ibland , både att få tiden fast Elin är sjuk och även ekonomiskt att vi klarar det. Det är viktigt att vara tacksam över det man har och får uppleva och jag kände mig verkligen tacksam över den här fina dagen. Sedan var det skönt att få komma hem till Philip och vår katt. 
 
Nu är vi fortfarande på sjukhuset, hoppas vi kommer hem idag, det får vi se. Beror på värdena. Önskar er en bra dag!
 
Kram Lotta
 
(adlinks)

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ta en paus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.