Stickat och spa

I samarbete med Memelie
 
Idag är Kalle hemma och jag ska iväg med min bästa vän till Högby spa. Ska fotografera lite bilder åt dem till sin hemsida och så ska jag och Maria passa på att ha spa. Båda två har valt varsin hot stone massage. Maria har fått det i present av mig när hon fyllde år i somras. 
 
Den här ursöta tröjan på bilden som jag visar kommer från Memelie, de har 20 % på stickat fredag – söndag så det är mitt tips idag. Du hittar deras hemsida här 
 
 
Ikväll är det dags att packa för oss för imorgon ska vi äntligen iväg på vår egna lilla weekend, som jag längtar! TokigaLotta hade såklart uppfattat fel helg så hotellet fick bokas om så vi har ett enkelrum med en extrasäng. Men vem tusan behöver en extrasäng när man äntligen får åka bort med mannen :))) hi.hi….Det är tydligen Madonna i helgen i Stockholm och allt bokat. Jag är bara glad att vi ska få komma iväg, enkelrum eller dubbelrum. 
 
Så nu blir det först lite jobb, sedan spa och sedan packa. Hoppas du får en skön fredag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Stickat och spa”

  1. Så himla härligt med spa ihop med en kompis! Att sen få åka iväg tillsammans med mannen i ditt liv för att bara rå om varandra. ♥ Vad fint, vilken helg. Ha det fantastiskt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.