Sovmorgon

 
Kommod här, lampor finns ej butik, tvålar här 
 
Idag somnade jag om och vaknade 5 min innan Elins fröken kom. Jag har blivit lite störd i sömnen sista tiden så jag har verkligen behövt de där timmarna. Nu har de skola och jag jobbar undan mailen. 
 
Idag blir det mest jobb, ligger ofta efter med det jag ska göra för jag prioriterar livet, men sedan när jag kommer igång så går det undan. Igår slog jag också in lite julklappar, så himla roligt att julen väntar. Det kommer bli mycket sång, musik, kyrka, träffa vänner, åka bort och uppleva osv. Det som jag saknat när Elin varit sjuk. Sedan Elin fick cancer så upplever jag att jag tänker lite annorlunda, jag kan inte sätta fingret på det men jag njuter av alla de där små nyanserna i livet och känner ännu mer att livet blir lite som det blir. Ni vet lite hejsan hoppsan som jag bruka säga….Människor tar livet så allvarligt och seriöst, jag är glad bara att vi får leva just nu. 
 
 
 
Nej nu måste jag ta tag i jobb igen, ha det bra
 
 
Kram Lotta
………………….
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Sovmorgon”

  1. Tack för en mycket bra blogg! Tycker att ni har så otroligt fint hem, du har verkligen mycket god smak. Jag undrar vart du köpt det marockanska klinkersen ni har på golvet i hallen utanför erat sovrum? Skickar en extra kram till dottern som kämpar på så bra!

  2. Du skriver alltid så fint Lotta! Det är ofta jag blir rörd och berörd när jag läser här och jag är också så glad att jag numera har förmågan att njuta av livet fullt ut och av varje nyans , som du skriver, utan att vi behövt uppleva cancer och annat elände. Detär något som jag lärt mig mer och mer för varje år och det bästa med att bli 40!;)
    Stot kram!

  3. Alltid så fina bilder som inspereras 😉 Titta in lite på länken på lampor du länka till så många fina lampor .Jag skulle vilja ha nya till alla mina fönster .Min man har nog nästan tillverka alla mina så jag är glad att jag spar en hel del pengar på det . Snart är min tredje Stjärna klar så dom kommer lysa upp hemma . Kram Hälsa Elin

  4. Har följt din blogg ett bra tag, känner att det är dags att jag hör av mig. Beundrar din positiva och logiska syn på livet. Så ledsen Elin har fått gå igenom så mycket de sista året,
    Du är så duktig att skriva ner dina tankar, kanske blir en bok så småningom. Ni har ett så trevligt hus, ljust och fint.
    Tack för att du låter oss komma in i ert liv, en läxa för oss alla att vara positiva och tacksamma. Hälsningar från en gammal tant i Arizona

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.