Ont

 
Godkväll i stugorna, idag känns det som jag har varit väldigt lat. Jag har jobbat med min blogg vilket är fantastiskt jobb, men jag har nästan suttit hela dagen och varit inne vilket inte är likt mig. Men jag har haft en sådan jäkla ägglossning, fy tusan att det kan göra så ont. Kunde knappt röra mig vid lunch.
 
Ja,ja Elin och jag är ju hemma hela dagarna så jag kan ju göra allt jag vill vilken dag som helst. Jag mår bara bäst av att vara igång, så är det.
 
Men på kvällen fick jag lite energi igen så det blev 25 mins träning i skolan, precis vad jag behövde. Så skönt!
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Ont”

  1. Lotta, du är en energisk person med stor handlingskraft. Men man måste få vara lat också, allrahelst när det finns anledning och faktiskt annars också. Kanske även när man tror sig minst behöva det…. 😘 Härligt att du piggade dig! Kram!

  2. Hej på dig tack än en gång att jag fick prata av mig :)Blogga lite idag då jag har svårt att sova så länka och skrev lite om er hoppas det gick bra .Är ju värdelös på att skriva .Men gillar att pyssla även en bild på vårt lilla pyssel ihelgen .Då jag är så nöjd med stjärnan .Mannen såga till två till som ska målas idag .Är så glad att kunna fixa den själv spara massor på det 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *